De docent

Mijn naam is Vaneke Kattenberg. Ik ben docent sinds 1987 toen ik mijn tweedegraadsbevoegdheid haalde voor zowel Engels als Nederlands. Omdat de Engelse taal en cultuur altijd mijn voorliefde hebben gehad, heb ik mij daarop toegelegd. Inmiddels kan ik mij een zeer ervaren (bijles)docente noemen. Ik ben eigenaar van taalbureau The Study en begonnen met The Study naar aanleiding van de aanhoudende vraag van scholieren en volwassenen naar kwalitatief taalonderwijs in Harderwijk en omstreken.

Al tijdens mijn studie gaf ik les in het volwassenenonderwijs. Na mijn studie heb ik lesgegeven aan diverse scholen in Zwolle, Lelystad en Amersfoort. Ik was daar werkzaam in het IBO, MBO, KMBO, MAVO, HAVO en VWO. Ik heb altijd met veel plezier voor de klas gestaan, maar merkte in de uren die ik als remedial teacher werkte ook, dat lesgeven aan kleine groepjes mij enorm aansprak. Omdat ik daarnaast graag zelfstandig werk, besloot ik verder te gaan als privédocent.

Ik heb een grote drive, haal graag goede resultaten en ben altijd gemotiveerd. Daarnaast ben ik creatief, ondernemend en betrokken bij al mijn cursisten.

Wie bij mij op (bij)les komt leert gegarandeerd ontzettend veel! Ik ontwikkel voortdurend nieuw lesmateriaal. Daarnaast werk ik met dvd’s, cd’s en het internet. Vanzelfsprekend heb ik een groot aantal leesboeken waar cursisten gebruik van kunnen maken.

Naast lesgeven heb ik lesmateriaal ontwikkeld voor het VMBO, boeken en artikelen vertaald, films ondertiteld voor o.a. SBS en Discovery Channel en was ik betrokken bij de oprichting van Broadcast Text Amsterdam. Ook publiceer ik al jaren korte kasteelromans. Mijn ervaring met schrijven, ondernemen, vertalen en lesgeven bundel ik in mijn bedrijf The Study.

Wilt u graag Engelse les of meer informatie? Neem dan contact met mij op: vaneke@thestudy.nl

The Study, Engelse les op maat.