Dyslexie

Elk kind is bijzonder. Er zijn kinderen die bijzondere aandacht nodig hebben om zich goed te kunnen ontwikkelen. Op school is er niet altijd genoeg tijd om deze speciale aandacht aan uw kind te geven. Bij The Study is die tijd er wel. Ook voor het kind met dyslexie.

Een lettercombinatie kan in het Engels op verschillende manieren worden uitgesproken. Denk maar aan meat en meet of great en meat. De eerste twee klinken hetzelfde maar worden anders geschreven en de laatste twee worden hetzelfde geschreven maar klinken anders. Voor een dyslectische kind is er geen touw aan vast te knopen.

Dyslecten lezen meestal niet graag. Toch laat ik hen veel lezen zodat ze vertrouwd raken met de Engelse spelling en woordvolgorde. Binnen het reguliere schoolsysteem wordt veel grammaticale kennis gevraagd, wat voor een dyslectische leerling erg lastig kan zijn. Daarom worden de grammaticaregels veel en vaak geoefend tijdens de bijles. Ook voor de andere taalvaardigheden is veel aandacht. The Study beschikt over honderden leesboeken en extra lesmateriaal waar de leerling gebruik van kan maken.

De prijs van de bijles vind je onder tarieven


Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie, stuur dan een mailtje naar Vaneke Kattenberg: vaneke@thestudy.nl
Je kunt ook bellen: 06-50466549